Tartós szőrzelenítés

Figyelem!
Kíméletes és tartós szőrtelenítés megbízható német technológiával
Vadonatúj IPL-technológia: Tartós szőrtelenítés az SHR-rel!
A HA-SKI DUE SHR a legújabb technika IPL rendszere. Egy professzionális használatra kifejlesztett rendszer, amit a gazdag beállítási lehetőségek révén a bőrtípusnak és szőrszerkezetnek megfelelően személyre szabottan lehet alkalmazni. Két rendszer egy gépben. SHR és normál IPL. Így a tartós szőrtelenítés fájdalommentes és rendkívül hatékony. A szokásos IPL- és lézertechnikákkal szemben az SHR jóval alacsonyabb energiával dolgozik, azonban több egymást követő impulzussal.
 
A kezelések még jobban kímélik a bőrt, a gyengébb és világosabb szőrök már nem jelentenek problémát. A módszer alapvetően a magas és sűrű impulzusszámban különbözik az eddigiektől.
 
A hagyományos IPL szőrtelenítéshez képest az SHR már csak 50%-ban támaszkodik a fénynek a szőrszál melaninjában (festékanyagában) való elnyelődésére. 50%-ban a szőrtüszőt tápláló ás körülvevő szövetek felhevítése révén pusztítja el a mátrixsejteket. Ezt alacsony energiájú sokszoros fényimpulzusok ismételt kibocsátásával éri el. Ez a folyamatos és sűrű villanás teszi lehetővé, hogy a fajdalomért és fényterhelésért felelős energiaszint jelentősen lecsökkenjen.
 
A folliculus (szőrtüsző) koagulációjához szükséges immáron 45 Celsius körüli hőmérsékletet a bőr folyamatos és fokozatos felhevítésével érjük el a kezelőfej szisztematikus mozgatásával úgy, hogy egy-egy területre egymást követően 4-6-szor térünk vissza.
 
A vendég a kezelés alatt semmilyen fájdalmat nem érez, hanem csak egy fokozódó melegséget, majd egy enyhe bizsergő érzést, ami azt jelenti, hogy a hő dolgozik a bőrében.
 
Összességében egy gyorsabb, kellemesebb kezelésben van része.
Tehát az SHR ötvözi a lézer és az IPL- technológia előnyeit és sokkal jobb eredményeket nyújt, mint bármely korábbi IPL készülék. (IPL+RF, E-light, stb.)
 
Fájdalommentes kezelés, hűtött kezelőfejek
Napozás és szoláriumozás nem akadály, tehát nyáron is végezhető kezelés
Nagyobb eredményesség a szőke és pihe szőröknél
Gyors kezelés nagy felületeken is
Mozgó kezelőfej